0761 - 02 97 00storgatans.koc@gmail.com

En charkbutik i Höör och Hörby

En charkbutik för er från Höör och Hörby

Bor du i Höör eller Hörby och är intresserad av handla kött eller chark i en toppenmodern charkbutik? I så fall har du kommit helt rätt. Storgatans Kött & Chark i Höör AB erbjuder ett stort utbud av kvalitativa produkter. Vi vill att alla skall kunna hitta någonting som de anser prisvärt, när de kommer till oss till vår charkbutik. Vi arbetar för att förnya vårt utbud hela tiden och om du som kund har några specifika önskemål kring produkter eller dylikt, så är du välkommen att framföra det till oss. Det är möjligt att vi beställer en produkt eller tar in den i vårt sortiment, om du är intresserad av den. Vi vill att våra kunder skall kunna erhålla en så god service som möjligt. Alla som kommer hit till oss skall få den hjälp som de är i behov av. Innan du som kund är helt nöjd är inte heller vi på Storgatans Kött & Chark i Höör AB heller helt nöjda.

Vore detta någonting för dig?

Om detta vore någonting för dig, så är du välkommen till oss och till vår charkbutik. Vi kan ge dig tips och råd kring kött- och charkprodukter, om du är osäker på vad du skall välja. Vi har många års erfarenhet av arbete inom chark. Vår kompetens är omfattande och vi försöker alltid att lära oss någonting nytt.

Begär en offert

Du vet väl att du kan begära en offert? Det passar i synnerhet bra, om du är i behov av en litet större mängd kött eller chark. Alla offerter är självfallet fullständigt kostnadsfria att begära här hos oss på Storgatans Kött & Chark i Höör AB. Om du vill veta mera om vad vi kan göra för just dig, så är du välkommen att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med det som du vill ha vår hjälp med.